Informatie

    Theater voorstellingen
In de eerste helft van  2023 vinden er geen voorstellingen plaats, omdat we de financiering niet rondkregen. Voor 2024 is er landelijke tournee met ca 30 school- en familie-voorstellingen gepland, zoals al eerder succesvolle  tournees zijn gerealiseerd. In het kader van de manifestatie van het Nationale 4en5 mei Comité : ‘’80-jaar vrijheid’’ van sept ’24 t/m aug ‘25 kunnen de voorstellingen ook op andere data plaatsvinden, als een provinciale coördinator die in zijn programmering opneemt (in zuidelijke provincies vond de bevrijding eerder plaats) Dat moet dan wel uiterlijk in mei ’24 worden overeengekomen.  

De speellijst voor de tournee wordt in de loop van het najaar 2024 op de website geplaats. Met het bijbehorende reserveringsformulier kunnen scholen voor een bepaalde voorstelling reserveren. De scholen betalen 7,50 per leerling (=incl boek en AV-link) De rest van de kosten wordt gedekt door subsidies van fondsen. Mits de zaal voor min 80 % is bezet.  (was tot nu tot altijd het geval)

Promotie en reserveringen voor de familievoorstelling loopt via het  betr. theater.

Een theatervoorstelling kan ook op bestelling plaats vinden in een theaterzaal naar keuze. Het ‘’uitkoop-bedrag’  per voorstelling bedraagt € 750,-. Een tweede voorstelling op dezelfde dag/plaats kost € 650,-. ‘all-in’, incl alle kosten voor acteurs, musici, technicus, eigen apparatuur en reiskosten binnen 50 km rond Gouda, maar exclusief, en zaaltechnicus..      

    Vertelvoorstellingen op locatie
Die kunnen in principe elk moment plaatsvonden, onder voorbehoud van beschikbaarheid acteur/verteller en technicus. De prijs hiervan bedraagt E 350,- all-in, dus incl (vrijwilligers-) vergoedingen, gebruik apparatuur en reiskosten binnen 50 km rond Gouda. Daarbij stelt de opdrachtgever de ruimte beschikbaar, die is voorzien van een groot projectiescherm+beamer of groot ledscherm / digibord en van een zaalversterker met speakers. Data per geval over een te komen.

     Boeken
De vastgestelde boekenprijs bedraagt E 15,- Bestellen via de link op de website naar boekenmetmuziek.nl.  Bij de prijs voor een reguliere voorstelling is een  boek per kind inbegrepen. Bij vertelvoorstelling worden de boeken tegen een prijs ad E 5,- per kind meegeleverd. (geen kind zonder boek naar huis…!) 

    Capaciteit aantal voorstellingen
We hebben 3 teams van elk 3 kinderen/spelers, 3 volwassen acteurs en 3 violisten. De schoolvoorstellingen zijn in de ochtend onder schooltijd om 10.30. Bij veel belangstelling 2 voorstellingen op een ochtend: om 09.00 u en om 11.00 u. Familievoorstelling op woensdagmiddagen in hetzelfde theater, waar die ochtend ook schoolvoorstellingen zijn gegeven.                                                                   

Uitkoopvoorstellingen kunnen ook in het weekend gespeeld worden, onder voorbehoud van beschikbaarheid kind-spelers. i.v.m. het verkrijgen van schoolverlof a.g.v. de bepalingen van de wet op de kinderarbeid, die het aantal optredens per kind maximeert. Voor vertelvoorstellingen geldt dit niet, om dat daarin geen kinderen meespelen.

    Podwalk (‘wandel-voorstelling’)
De Podwalk (de AV-wandeling langs de locaties van het verhaal in Rdam-Kralingen) kan in principe altijd gelopen in de periode maart-mei 2025 van dinsdag t/m zaterdag van 10.00-15.00 u. De routebeschrijving is te verkrijgen bij boekwinkel Amesz, Voorschoterlaan 145, incl stempelkaart voor het bezoeken van de  locaties. Die zijn niet allemaal  permanent beschikbaar om te bezoeken. Bij de start wordt u daarover geïnformeerd

 

    Producent
Producent /organisator is stichting Avvincente. (KvK 50730339) een ideële stichting voor educatief theater en verhalen, gerund door bevlogen vrijwilligers en professionals, , zonder winstoogmerk en zonder overheadkosten. We werken efficiënt en effectief.

Andere producties (zie ook www.avvincente.nl)

  • ‘’Tobias en zijn kameel’’ een muzikaal kerstsprookje
  • ‘Het WindZingDing’’ de avontuurlijke ontdekking van een orgel
  • ‘’Erasmus- hier en nu’’, persoon, leven en ideeën van Erasmus
  • ‘’On-Voltooid Leven’’, doodgaan en zinvol invullen van laatste levensfase
  • ‘’Lezen met jet oren’’, boeken-lezen wordt weer leuk
Ja, ik bestel 1 boek ad € 20,- en geef er 3 weg
Aan wie geeft u de boeken weg?

* Deze velden zijn noodzakelijk om in te vullen.

** De prijs is inclusief btw. Exclusief verzendkosten (ad. € 4,00).